Osijek
10:03
21°C

Skladišta: Zračna luka Osijek posluje putem javnog skladišta, ali i carinskog skladišta tipa A koje omogućuje domaćim gospodarskim subjektima da bez carinskih i poreznih opterećenja skladište robu, u svom vlasništvu ili tuđem, za u tom trenutku nepoznatog kupca. Skladištenje se odvija u kvalitetnom skladišnom prostoru veličine 1710 m² koje obavljaju kvalificirani djelatnici za vođenje postupka skladištenja (carinskog ili javnog). Komitentima na raspolaganju stoji sva potrebna oprema i sustavi za manipulaciju roba. Veliki skladišni prostor podijeljen je u 3 dijela koji su fizički razdvojeni žičanom ogradom. Sve ulaze u skladišni prostor moguće je lako zapečatiti. Unutar tog velikog prostora jedan odjeljak se koristi isključivo kao carinsko skladište tipa “A”. Svim potencijalnim poslovnim partnerima na raspolaganju smo za detaljnija pojašnjenja, obilazak ili dogovor oko posebnih uvjeta.

U sklopu logističko-manipulativnog skladišta posjedujemo:

  •     javno skladište (površine 1140 m²)
  •     carinsko skladište tipa A (površine 570 m²)

Najam skladišnog prostora:

  •     najam zatvorenog skladišnog prostora prema rasterima
  •     najam natkrivenog skladišnog prostora
  •     najam otvorenog skladišnog prostora

Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate:

Davor Hanić
+385 98 982 3008
davor.hanic@osijek-airport.hr

Poslovni prostori nalaze se na samom ulazu pristanišne zgrade. Svi koji ulaze ili izlaze iz zgrade upućeni su na predmetni prostor. Poslovni prostori su posebno ustakljeni s mogućnošću postavljanja reklamnog natpisa. Svi poslovni prostori su zasebni i odvojeni vratima u zajedničkim hodniku, priključeni na centralno grijanje zračne luke, s priključkom za telefon i Internet. Uredski prostori nalaze se neposredno uz operativni centar zračne luke i predviđeni su za predstavnike aviokompanija, station managere i sve one koji imaju posebnu dozvolu za prolaz službenim ulazom/izlazom.

Zemljišta: U okviru Zračne luke Osijek d.o.o. nalazi se i područje od cca 60 hektara poljoprivrednog zemljišta. Nakon provedbe javnog natječaja Zračna luka Osijek d.o.o. je zemljište dala u zakup na period od 5 godina.

Oglašavanje: Doživljaju zračnog putovanja ništa ne može konkurirati. Zračna luka Osijek je pravo mjesto za putovanja, mjesto na kojem se isprepleću putevi poslovnih ljudi, turista, avanturista… Oglašavanje u našoj tvrtki omogućit će da vaše promotivne aktivnosti budu zapažene, a vaše promotivne poruke “polete” diljem Lijepe naše i svijeta. Nudimo različite oblike i vrste medija za oglašavanje, sve kako biste svoju poruku prenijeli na najprihvatljiviji način.

Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate:

Krunoslav Perić
+385 31 514498
kruno.peric@osijek-airport.hr

 

By using our website, you agree to the use of cookies.
Find out more about the purpose of using cookies, personal data collection and protection HERE. Prihvaćam