Osijek
00:17
19°C

Zračna luka Osijek je 4D kategorija prema ICAO klasifikaciji, opremljena sustavom za instrumentalni prilaz prve kategorije. Uzletno-sletna staza dužine 2500 m i širine 45 m omogućava prihvat i otpremu najvećih putničkih i cargo zrakoplova. Putnička zgrada omogućava protok putnika od 150 do 200 tisuća putnika godišnje. 

Zračna luka Osijek je operator i jedini handling agent osječke zračne luke. Omogućujemo opsluživanje i individualan pristup svakom prijevozniku:

  • P/O svih zrakoplova generalne avijacije
  • koordinacija prometa (najava leta, potvrda i organizacija P/O)
  • operativni poslovi (kontrola opsluživanja, poruke o kretanju zrakoplova, povezivanje s otpremnikom, sanitarnom i veterinarskom inspekcijom, planiranje utovara/istovara, naplata usluga, prijevoz i smještaj posade)

MISIJA

Misija Zračne luke Osijek je aktivno uključivanje u hrvatske, europske i svjetske transportne i gospodarske tokove, uz kontinuirano ulaganje u infrastrukturu (prilagođavajući je potrebama rasta prometa i zahtjevima sigurnog i redovitog odvijanja prometa), implementacija novih tehnologija a posebno školovanje i usavršavanje svih zaposlenih s ciljem postizanja stručnog i profesionalnog provođenja osnovne djelatnosti.

VIZIJA

Vizija Zračne luke Osijek je biti međunarodna regionalna zračna luka s kontinuiranim cjelogodišnjim prometom koja podržava i promovira gospodarski rast i razvoj Istočne Hrvatske i Regije u cjelini, osiguravajući visoku kvalitetu i najviše standarde u svakom segmentu usluga koje pruža.

CJENIK USLUGA U ZRAČNOM PROMETU HR EN vrijedi od/valid from: 01.09.2023.

CJENIK OSTALIH USLUGA HR/EN