Osijek
17:36
23°C

Zračna luka Osijek je 4D kategorija prema ICAO klasifikaciji, opremljena sustavom za instrumentalni prilaz prve kategorije. Uzletno-sletna staza dužine 2500 m i širine 45 m omogućava prihvat i otpremu najvećih putničkih i cargo zrakoplova. Putnička zgrada omogućava protok putnika od 150 do 200 tisuća putnika godišnje. 

Zračna luka Osijek je operator i jedini handling agent osječke zračne luke. Omogućujemo opsluživanje i individualan pristup svakom prijevozniku:

  • P/O svih zrakoplova generalne avijacije
  • koordinacija prometa (najava leta, potvrda i organizacija P/O)
  • operativni poslovi (kontrola opsluživanja, poruke o kretanju zrakoplova, povezivanje s otpremnikom, sanitarnom i veterinarskom inspekcijom, planiranje utovara/istovara, naplata usluga, prijevoz i smještaj posade)

MISIJA

Misija Zračne luke Osijek je aktivno uključivanje u hrvatske, europske i svjetske transportne i gospodarske tokove, uz kontinuirano ulaganje u infrastrukturu (prilagođavajući je potrebama rasta prometa i zahtjevima sigurnog i redovitog odvijanja prometa), implementacija novih tehnologija a posebno školovanje i usavršavanje svih zaposlenih s ciljem postizanja stručnog i profesionalnog provođenja osnovne djelatnosti.

VIZIJA

Vizija Zračne luke Osijek je biti međunarodna regionalna zračna luka s kontinuiranim cjelogodišnjim prometom koja podržava i promovira gospodarski rast i razvoj Istočne Hrvatske i Regije u cjelini, osiguravajući visoku kvalitetu i najviše standarde u svakom segmentu usluga koje pruža.

CJENIK USLUGA U ZRAČNOM PROMETU | PRICE LIST OF AIRPORT SERVICES

CJENIK OSTALIH USLUGA | PRICE LIST OF OTHER SERVICES

CJENIK USLUGA ROBNOG PROMETA I SKLADIŠTA | PRICE LIST OF CARGO AND WAREHOUSE SERVICES

 

By using our website, you agree to the use of cookies.
Find out more about the purpose of using cookies, personal data collection and protection HERE. Prihvaćam