Osijek
13:43
15°C

Uživajte u  prirodnim ljepotama istočne Hrvatske, prepustite se dobrodošlici domaćina i  opustite se uz zvuke i mirise Baranje.

1. DAN – SUBOTA / BARANJA  

Dolazak u Baranju. Vožnja prema Tikvešu i posjet prezentacijsko-edukacijskom centru koji je smješten u kompleksu dvoraca Tikveš koji obuhvaća Stari i Novi Dvorac s Aneksom te kapelicu. Centar na jedinstveni i moderni multimedijalni način prikazuje bogatu kulturno povijesnu baštinu te biološku raznolikost Kopačkog rita.  Nakon posjete centru, slijedi odlazak u jednu od najsuvremenijih vinarija – vinariju Belje*, na obilazak vinskih podruma i degustaciju vina. Nakon pokoje čašice ukusnog baranjskog vina, slijedi odlazak u hotel Lug i smještaj u sobu. Obilazak i istraživanje prekrasnog imanja hotela Lug. U večernjim satima slijedi odlazak u tradicionalni baranjski restoran na večeru bogatu mirisima i okusima, popraćenu zvucima tamburice. Povratak u hotel.  Noćenje.

2. DAN - NEDJELJA / BARANJA I OSIJEK

Nakon doručka, planiran je posjet Parku prirode Kopački rit**, jedinstvenom svijetu flore i faune, koji ćete doživjeti uz vožnju brodicom po poplavnom području Dunava uz pratnju i prezentaciju stručnog vodiča, te posjetiti izložbu flore i faune u prijemnom centru Parka. Zatim predlažemo odlazak u Osijek, gdje imate slobodno vrijeme za osobne programe ili mogućnost obilaska grada uz pratnju lokalnog vodiča (uz doplatu) ili samostalno KATEDRALA – TRG A. STARČEVIĆA – KAPUCINSKA CRKVA – EUROPSKA AVENIJA – PERIVOJ KRALJA TOMISLAVA – TVRĐA – CRKVA SV. MIHAELA – TRG SV. TROJSTVA - BASTION – VODENA VRATA. Predlažemo ručak u starom dijelu grada Osijeka – Tvrđi, u popularnoj osječkoj pivnici Merlon te zatim preporučujemo odlazak na čašu domaćeg craft piva u Von Beckers ili u Osječku pivnicu u Tvrđi ili ako ste raspoloženi za šetnju gradom - Rundu u Europskoj aveniji te Beertiju koja se nalazi iza osječke konkatedrale.  Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak kući.

 

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  130,00 EUR

 

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH: 2 osobe

PRIJEVOZ: vlastiti

*Napomena: obilazak vinarije Belje je moguć najkasnije s početkom u 15h, a obilasci započinju svaki puni sat

**Napomena: Termini za izlet brodom u Kopačkom ritu su po redovnom rasporedu u 10h, 12h, 14h i 16h.

 

Cijena uključuje: smještaj u hotelu Lug**** na bazi jednog noćenja s doručkom u  1/2 sobi,  boravišnu pristojbu, večeru u lokalnom baranjskom restoranu, ulaznicu i vožnju brodicom u Parku prirode Kopački rit, ulaznicu u prezentacijsko-edukacijski centar Tikveš, degustaciju vina u vinariji Belje, jamčevinu , trošak organizacije i pripreme putovanja.

 

Cijena ne uključuje: pića uz obroke, ulaznice  za druge objekte koji se posjećuju, troškove javnog prijevoza kao i troškove osobne prirode, putno zdravstveno i osiguranje od otkaza (preporučujemo)

 

Doplate:

- jednokrevetna soba:  27,88 EUR

- ručak u pivnici Merlon: od 23,90 EUR

- Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku (minimalno dvije osobe) 66,36 EUR

- Razgled Baranje u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku (minimalno dvije osobe) 120 EUR

 

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE EUR-A 1 EUR = 7,53450 HRK

 

Za ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA Putničke agencije Zračna luka Osijek d.o.o.

Putnička agencija Zračna luka Osijek d.o.o. zadržava pravo izmjene programa zbog objektivnih razloga.

 

Informacije i rezervacije :

Putnička agencija Zračna luka Osijek d.o.o.

Vukovarska 67, Klisa.31000 Osijek

Telefon: +385 31 284 611

Email: agencija@osijek-airport.hr

Web:   www.osijek-airport.hr

By using our website, you agree to the use of cookies.
Find out more about the purpose of using cookies, personal data collection and protection HERE. Prihvaćam