Osijek
06:31
23°C

dolazak: individualni dolazak

 

1. DAN PETAK - OSIJEK

Dolazak u Osijek u ranim poslijepodnevnim satima. Prijava i smještaj u Hostel OS u privatnim dvokrevetnim sobama.Slobodno vrijeme za obilazak grada uz pratnju lokalnog vodiča (uz nadoplatu) ili samostalno. Preporučujemo šetnju Europskom avenijom, počevši od Trga A. Starčevića, pa sve do Trga J. Križanića u starom dijelu grada, Tvrđi, na kojemu započinje osječka blagdanska čarolija. Uživajte u bogatoj ponudi prigodne hrane i pića te toplom božićnom ambijentu. Svoju šetnju nastavite prema Trgu svetog Trojstva koji će ove godine zasjati velikim božićnim jelkama te najvećim panoramskim kotačem u Hrvatskoj. Uživajte u vožnji i pogledu na božićni Osijek s čak 35 metara visine.Povratak u smještaj. Noćenje.

2. DAN SUBOTA - OSIJEK – BARANJA

Doručak. Odlazak u Park prirode Kopački rit, koji ćete doživjeti uz vožnju panoramskim brodom uz pratnju i prezentaciju stručnog vodiča, te posjet izložbi flore i faune u prijemnom centru Parka. Slijedi posjet prezentacijsko-edukacijskom centru Tikveš koji je smješten u kompleksu dvoraca Tikveš. Centar na jedinstveni i moderni multimedijalni način prikazuje bogatu kulturno povijesnu baštinu te biološku raznolikost Kopačkog rita. Vožnja prema Karancu i restoranu Baranjska kuća na ručak. Slijedi obilazak Ulice zaboravljenog vremena u Karancu. Povratak u Osijek. Po dolasku u Osijek čeka Vas degustacija craft piva u pivnici Beertija. Uživajte u okusima craft piva te se zagrijte uz pokoju domaću rakijicu. Nakon degustacije, odlazak na najveće klizalište u regiji na Sokol centru u Osijeku. Uživajte u čarima ovog zimskog sporta te se okušajte u raznim klizačkim vratolomijama. Odlazak na koncert jednoga od popularnih izvođača najavljenih u sklopu adventskog programa. Povratak u smještaj. Noćenje. 

3. DAN NEDJELJA - OSIJEK

Doručak. Odjava iz smještaja. Odlazak na najmoderniji stadion u Hrvatskoj, Opus Arenu, gdje se možete opustiti uz šalicu toplog napitka u kafiću u sklopu stadionskog kompleksa. Odlazak u Muzej likovnih umjetnosti. Slobodno vrijeme za šetnju promenadom. Ručak u poznatom osječkom restoranu Merlon. Povratak kući.

  

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

229,00 EUR

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH: 2 osobe

PRIJEVOZ: vlastiti

 

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u Hostelu OS u dvokrevetnim privatnim sobama na bazi dva noćenja s doručkom, boravišnu pristojbu, ulaznicu za vožnju panoramskim kotačem, ulaznicu i vožnju panoramskim brodom u Parku Prirode Kopački rit, ulaznicu u prezentacijsko – edukacijski centar Tikveš, ručak u restoranu Baranjska kuća, degustaciju piva u pivnici Beertija, ulaznicu za klizanje i najam klizaljki na Sokol centru, ulaznicu za Muzej likovnih umjetnosti, ručak u restoranu Merlon, jamčevinu, trošak organizacije i pripreme putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: pića uz obroke, ulaznice za druge objekte koji se posjećuju, troškove javnog prijevoza u Osijeku, kao i troškove osobne prirode, putno zdravstveno i osiguranje od otkaza (preporučujemo).

 

DOPLATE:

  • jednokrevetna soba: 30,00 EUR
  • dodatna noć u dvokrevetnoj sobi: 30,00 EUR
  • dodatna noć u jednokrevetnoj sobi: 50,00 EUR
  • razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku (min. dvije osobe): 100,00 EUR

 

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE EUR-a 1 EUR = 7,53450 HRK

 

Za ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA Putničke agencije Zračna luka Osijek d.o.o.

Putnička agencija Zračna luka Osijek d.o.o. zadržava pravo izmjene programa zbog objektivnih razloga.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE :

Putnička agencija Zračna luka Osijek d.o.o. Vukovarska 67, Klisa.31000 Osijek

Telefon: 00385 31 284 611

Email: agencija@osijek-airport.hr

Web: www.osijek-airport.hr